Produse naturiste de vanzare

Forsythia ( Forsythia Lynwood Gold)

Infloreste abundent primavara, printre primii arbusti.Prefera locurile insorite. Este nepretentios.Vreau sa va prezint o planta pe care multi o cunoasteti, un arbust care isi merita pe deplin denumirile populare aurul din gradina sau ploaia de aur sau stiintific cunoscut ca si Forsythia.Forsythia este o planta absolut incantatatoare, o pata de culoare in gradina in martie si aprilie, este un vestitor al primaverii.In lunile martie, aprilie, arbustul infloreste, florile mici, de un galben-auriu intens cresc pe tulpinile mai tinere inainte de infrunzire. Forsythia un arbust rezistent si viguros cu frunze cazatoare.
Arbustul are o crestere naturala, nu necesita o taiere anuala regulata ca sa infloreasca.Sper ca prin aceste cateva calitati enumerate v-am convins de ce Forsythia este o planta atat de iubita si de des intalnita in gradini, parcuri, etc.aierea arbustului se poate face pentru forma sau pentru indesire. Se taie din tulpina batrana (pana la 2/3 din lungime), taierea avand rolul atat de fortificare cat si pentru a favoriza aparitia de noi lastari. In cazul imbolnavirilor, partile afectate din planta trebuiesc inlaturate.
Udatul se face de fiecare data cand solul o cere, iar fertilizarea cu ingrasamant se realizeaza in special la inceputul primaverii.Cultivarea Forsythiei este una extreme de facila, planta se adapteaza usor la orice fel de teren si nu necesita conditii speciale.Reproducerea se realizeaza prin ingroparea butasilor. Butasii batrani se pot planta chiar si in timpul iernii iar cei tineri primavara dupa inflorire sau vara.Forsythia este vedeta gradinilor prin coloristica puternica din timpul perioadei de inflorire. Nu ar trebui sa va lipseasca din gradina!
http://flori-plante.blogspot.ro/2012/08/weigela-weigela-florida.html

 
 
 
eXTReMe Tracker